Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (7.38 secunde)
253 si la anexa dupa punctul 59 s-a introdus un nou punct, punctul 60, din Legea nr. ... Modificarile au avut la baza si Decizia Curtii Constitutionale nr. ... 1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str.
161/2003), aflindu-se in incompatibilitate, deoarece detin inca functii la diverse firme.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Prefectul de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, a declarat ca va ataca in contencios administrativ hotararea privind inlocuirea din functie a consilierilor judeteni PD, PNL si UDMR cu membrii PSD, intrucat aceasta este ilegala.
Cornelia Bodescu din satul Salva, comuna Salva, judetul Bistrita-Nasaud participa zilele acestea cu creatiile sale superbe la Targul de Turism de la Romexpo.
Conducerea Partidului Conservator a amanat luarea unei decizii cu privire la situatia lui Copos pe motiv ca dosarul acestuia nu a fost trimis inca de la Parchet la instanta de judecata si din cauza faptului ca vicepremierul se afla intr-o lunga sedinta de Guvern dedicata crizei gripei aviare.
Pentru a nu risca sa-si piarda mandatul, doi dintre consilierii judeteni ai PD Bistrita-Nasaud, Lazar Ciroie si Viorel Marginean, au facut rost de adeverinte medicale de la sotia presedintelui de filiala a PNL, Sabin Iliesi.
In opinia liderului interimar al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, Partidul Democrat va fi obligat sa paraseasca guvernarea actuala si sa-si caute aliati in PLD, formatiune din care fac parte majoritatea celor care au pus bazele Aliantei D.A.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Aceste iesiri publice ale social-democratilor apar in contextul in care pe site-ul PSD exista de doua luni o "Decizie cu privire la disciplina comunicationala" semnata de Mircea Geoana, prin care se incerca limitarea liberatatii de miscare a liderilor PSD in materie de declaratii.
Deputatul Ioan Turc, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PD-L este "cel mai oligarhic partid din Romania", "fiind legat de mafia bordurilor si a parcarilor din Bucuresti".
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Radu Moldovan, a declarat ca, in prezent, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu presedintele Traian Basescu.
Daca Basescu desfiinteaza judetele, noi o sa le facem la loc Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca in situatia in care Traian Basescu va desfiinta judetele actuale, USL le va face la loc atunci cand va veni la putere.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
google-analytics.com